Frågor och svar

Här hittar du de vanligaste frågorna vi får om namnlappar och svaren på dessa. Om du inte hittar svaret du letar efter så hjälper vi dig gärna på; kundservice@minilappar.se.

Namnlappar

Hur fäster jag namnlapparna?
Våra namnlappar är självhäftande / strykfria. Detta innebär att du enkelt kan fästa dem på kläder och annat genom att klistra fast dem där du vill ha märkningen. Vi rekommenderar att du fäster namnlapparna på en torr och ren yta som inte är alltför elastisk. På kläder passar lappen med tvättråd eller klädetiketten perfekt för att fästa namnlapparna. Tryck fast namnlapparna på underlaget. Vänta därefter i minst 24 timmar innan du tvättar plagget eller utrustningen.
Vad tål namnlapparna?
Namnlapparna tål 60 grader i tvättmaskin samt, högsta temperatur i diskmaskin. De tål kokning, steriliseringsmaskin, mikrovågsugn, torktumlare och 250 grader i ugn. Namnlappar från Minilappar.se tål hög slitage och aktiv användning under lång tid.
Kan namnlapparna användas i skor?
Ja, navnelappene tål slitage och kan användas i skor, men kan slitas snabbt om de placeras under fotens häl
Vad är namnlapparna tillerkade av?
Våra namnlappar är tillverkade av slitstakt och elastisk vinyl. Själva trycket på namnlapparna är mycket slitstarkt.
Hur stora är namnlapparna?
Våra namnlappar är ca 30 mm långa och 13 mm breda (standard storlek för namnlappar).

Beställning

Hur beställer jag namnlappar?
Du beställer namnlappar genom att följa ett par enkla steg. Du börjar med att fylla i texten som ska stå på namnlappen. Förnamn, efternamn och telefonnummer är vanligast, men här kan du välja det som passar dig bäst. Du kan också ändra teckensnitt och färg på texten. Efter detta väljer du bakgrund innan du i sista steget väljer ett motiv som du tycker passar till namnlappen. När du är klar trycker du på knappen "KÖP". När du designat färdigt alla dina namnlappar trycker du på "VARUKORG" och därefter "GÅ TILL KASSAN". Har du en rabattkod så lägger du till den när du kommer till kassan genom att trycka på "Rabattkod" och därefter skriva in rabattkoden.
Hur skapar jag snygga namnlappar?
Börja med attt se på våra rekommenderade kombinationer av texttyp, bakgrund och motiv, dessa finner du under "Tips" där du skapar namnlapparna. Du kan även se på vårt Instagram-konto och få inspiration från alla våra fantastiska ambassadörer! Vi rekommenderar förnamn på rad 1, efternamn på rad 2 och telefonnummer på rad 3 samt att du använder stora bokstäver för namnet och mellanslag i telefonnumret. Det är viktigt att du använder tillräckligt hög kontrast mellan texten och bakgrunden. Det är t.ex inte lämpligt att ha en vit text på en väldigt ljus bakgrund då det kan bli svårt att läsa på namnlappen.
Kan jag betala med faktura?
Ja, du kan betala med faktura.
Kan jag betala med kort?
Ja, du kan betala med vanlige svenska bankkort, Visa og MasterCard.
Kan jag dela upp betalningen?
Ja, du kan dela upp betalningen.

Gratis frakt och leveranstid

Hur lång leveranstid är det?
Beställningen produceras följande arbetsdag och leveranstiden är 3-5 arbetsdagar i hela Sverige (lördag, söndag och helgdagar är inte arbetsdagar).

Order/Brev från oss lämnas infrån postnummer 246 33 Klippan.
Brevens befordringstid är beroende av var de ska delas ut.
Mer information på Postnord.se
Hur sker leveransen?
Din beställning skickas direkt hem till dig och levereras i brevlådan.
Vad kostar frakten?
Hos oss är det alltid gratis frakt på alla beställningar oberoende av storlek på din order.

Garanti & avbeställning

Kan jag klaga på namnlapparna?
Ja, om du har fått namnlappar från oss som ser annorlunda ut än de du beställde eller om du har andra klagomål på namnlapparna så kan du kontakta oss så skickar vi nya namnlappar.
Kan jag ångra mitt köp?
Ja, så länge vi får besked om du vill ta bort din beställning innan namnlapparna trycks, går det bra. Namnlapparna går till tryck samma dag som vi får din beställning, så meddela oss så snart som möjligt om du önskar kancellera din beställning.
Är det garanti på namnlapparna?
Om du inte är nöjd, ta kontakt med oss så skickar vi nya namnlappar till dig.