Orderbekräftelse

Beställningsbekräftelser skickas automatiskt till din e-post när du har slutfört din beställning. Du kan förvänta dig att få orderbekräftelsen senast 5-10 minuter efter att beställningen har slutförts.

Vanlige årsaker til feil:
i) Du har flera e -postmeddelanden och beställt med ett annat e -postmeddelande än det du kontrollerade.

ii) Mejlet från oss har hamnat i din "skräppost" eller "ofokuserad" mapp. Kontrollera om orderbekräftelsen finns där. Avsändare är: kundservice [@] minilappar.se.

iii) Något gick fel vid utcheckningen. Om du omdirigerades till sidan som bekräftade att vi hade tagit emot beställningen, är de två bästa svaren förmodligen anledningen till att du inte fick orderbekräftelsen via e -post. Om du inte omdirigerades till en sida som bekräftades av oss för att ta emot beställningen, gick något fel med beställningen och du måste beställa igen.

Vi kan hjälpa dig med detta:
i) Vi kan skicka orderbekräftelsen till dig igen, men tyvärr endast till det e-postmeddelande du angav när du beställde. Det går inte att ändra e-post.

ii) Om du är osäker på om ordern genomfördes kan vi kontrollera det för dig. I så fall skickar du oss ett e-postmeddelande från samma e-postmeddelande som du angav när du beställde.